zaterdag 11 juni 2011

We zijn er weer..

Hoi piepeloi!!

Ja hor, we zijn er weer!!!En het voelt voor sommige weer als vanouds..

Na een voorspoedige reis waarin er eigenlijk niets vreemds is gebeurt, stonden we gisterenavond met elkaar weer in Managua..Alle koffers waren weer meegekomen en het meeste zat er ook nog in..Hoewel enkele koffers wel opengemaakt zijn..
Veel problemen hebben de koffer niet opgeleverd..In Managua hoefde er maar 1 of 2 gecontroleerd te worden en de rest kon gewoon door..
Het was een warm weerzien op Managua. Veel gezinnen waren er en ook een hoop oude bekenden..Heel erg leuk!!Na een hoop knuffelen en handen schudden zijn we vertrokken richting casa Jan..Omar heeft ons daar weer gebracht met het vrachtwagentje en ook Henk  was er..
In casa Jan aangekomen werden eerst alle koffers uitgepakt..Tja, je moet je maar thuisvoelen..Toen lekker aan een biertje en naar bed..Dit was voor de een wat eerder als voor de ander maar dat geeft helemaal niets..

Ook was er een verrassing voor ons toen we aankwamen in casa Jan..Adwin en Suzan hebben het geverfd..lekker een fris kleurtje op de muren..Echt heel erg leuk!!!!de foto's daarvan volgen nog!!

Vanmorgen werden we vroeg weer wakker en hebben we eerst een peukie gedaan met een bakkie koffie..Na een poosje kwam het ontbijt op tafel..En de plannen voor vandaag werden gemaakt.. Jan V wilde naar de markt om de inboedel zn huis weer aan te vullen en de rest ging mee..Eerst nog even de wijk in, opzoek naar bekenden..Toen op pad naar de markt en nu zitten we in het internetcafe want ons internet doet het nog niet. Vandaar dat jullie ook ffies moesten wachten op een verhaal..

Isayana, Jolijne en Linda kwamen nog even langs en het eerste springtouw is weer ingebruik genomen..Net als de bellenblaas..Fotos hebben ze gekeken van Jan V en Peter..Heel erg bonito allemaal!!

Straks gaan we naar Managua voor de welkomsdienst en daarna eten bij Papa John..Lekkere pizza..Maar daar horen jullie morgen weer meer over want ik hoop dat dan het internet weer is gemaakt..De foto's van de reis en vandaag komen dan ook erop..

Heel veel liefs van de Nica gangers..

Steiny: 1 van de potjes jam is wel gecrasht en zit nu verspreid over de computer van Corine..Helaas!!
Martha: Wil jij de volgende keer zorgen voor complete coma-pillen voor Gerard??Hij heeft ongeveer het halve potje leeggegeten en nog geen oog dicht gedaan..

3 opmerkingen:

  1. Hallo allemaal!

    Wat heerlijk om via het blog jullie avonturen weer mee te kunnen beleven! En we zijn niet de enigen, dus zorg maar voor uitgebreide berichten! De moeite wordt driedubbel gewaardeerd! En ja, dat de foto's van Peter zo bonito zijn, .... dat begrijpen we natuurlijk wel! :.)

    Lieve groeten uit Kinderdijk
    van 4 trouwe fans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo allen
    Leuk datwe nu al wat van jullie ervaringen kunnen vernemen. Lekker he corine die jam van jan!
    We wensen julle voor morgen veel werk plezier!
    Als wij morgen in de kerk zitten zullen wij aan jullie denken.

    hartelijke groeten; johan thea van den boogaard

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi nica's

    doet allen het internet het niet of ook de nieuwe laptop
    laat het me even weten

    succes allemaal

    met vriendelijke groeten bram verhey

    BeantwoordenVerwijderen