zaterdag 12 februari 2011

Een week voorbij!!!!

Hola amigos!

Vandaag hebben we weer een pittige dag achter de rug! We hebben de bouw een flinke duw gegeven! Als er volgende week gipsplaten zijn worden de eerste casa's afgeplaat! Manuel en moises die lassen heel wat af, en de jongens die metselen en stellen druk door! Volgende week krijgen we extra hulp van beymar en david, die kunnen dan de jongens van de straat ook weer extra aan het werk zetten! Het contact met hun gaat steeds beterder. De taal is soms een grote kloof maar met handen en voeten komen we er bijna altijd uit. We lachen er vooral veel bij, dan komt het altijd goed... In ruil voor hun hulp op de bouw krijgen de jongens onderwijs en eten, er zijn 2 ploegen, de ene ploeg werkt de andere heeft school, en de volgende dag andersom.
Ze krijgen les in taal , rekenen en schrijven......


Vandaag hadden de dames goede hulp van een hele lieve meid, christia. We bouwen naast haar casa een casa voor een jongen, het is iiig niet haar broer, maar de precieze band is nog niet bekend. Afijn we kwamen haar vanmorgen tegen en is niet meer van onze zijde geweken. Wat een gezellige kwek zeg! Of je het nou verstaat of niet, dat maakt haar niet uit ze kwekt gewoon door!
Ze ging mee met drinken brengen bij de kanjers, en heeft in casa hollanda voor het eerst hagelslag gegeten!
 Het is een echte meid, want ze houdt enorm van chocola, en toen we vanmiddag bij haar huis waren  om theo en adwin drinken te geven moest er nodig omgekleed worden... erg leuk! Andere schoenen  aan, bijpassende ketting aan alles werd gedacht! Alle onze mannen zijn helemaal verslingerd aan haar, ze heeft ze allemaal ingepakt!

Morgen hebben we lekker vrij, we gaan een relax daagje tegemoet. Naar Granada, een boottochje, lekker eten, de dag is zo weer om!

We gaan nu nog even een dotje foto's erop zetten, en dan lekker douchen!
Tís jammer dat we geen geluidsopname kunnen plaatsen, want er liggen er hier een dot te snurken! We luisteren nu naar het snurkende mannekoor met bovenstem!~


Jaja!!!!!!!!!!
(speciaal voor esmee, herken je die kleding??!!)

Dolores, john, clara


Dat is christia met 2 van haar vrienden!


Theo en adwin stellen de kozijnen!

En Christia met haar vriendin!

fotofotofotofoto

De mannen krijgen geschilde ananas

Wat een moppie he!!

Hulp met drinken uitdelen in ruil voor een bonbon (lolley)

Hagelslag!!! Rico Rico (lekkerlekker!)


We spelen een beetje op straat!

Twister!!!!!!!!!!!!!!

Hij is blijkbaar tevreden over het verloop van de dag!

4 opmerkingen:

  1. Hallo suzan -adwin- henry en de rest

    Ik zie op de foto's dat jullie het weer goed naar je zin hebben
    Suzan volgens mij straal je weer van oor tot oor met je vriendinnetje super hoor,doe ze wel de groeten van mij he
    Als ik zo naar de rest van de foto's kijk wordt er weer hard gewerkt,maar is er ook tijd voor ontspanning met de bevolking daar.
    Ik begin toch wel heimwee te krijgen als ik dit allemaal ziet.
    Wie weet misschien in juni?????????
    Ik hoop dat je een leuke zaterdag hebt waarbij de de tank weer even kan opladen .
    Voor zondag een goede dienst
    He John is zie dat je er wel moe van wordt van zo'n groep maar neem gerust je rust momenten hoor.


    groet de Mikkies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha allemaal, Jan net aan de telefoon gehad. Ik wist niet wat ik hoorde. Dacht een of andere vreemde vent. Maar gelukkig twas toch mijn eigen man. Als jullie dit lezen is jullie vrije dag waarschijnlijk al voorbij,ik hoop dat jullie allemaal weer wat bijgetankt hebben!!Leuk al die foto's Zo hebben we echt wel beeld van wat jullie allemaal doen.Hier is het druilerig vandaag, hopelijk morgen wat meer zon.Alles goed verder met ons.liefs en groeten Truus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. voor Suzanne: Hé eindelijk!!!!!Wat fijn dat je haar heb gevonden!!!!!!! Bedankt voor de leuke foto.Esmee vond het ook helemaal geweldig leuk.
    En voor iedereen: jullie doen goed werk! Respect!
    Succes in de felle zon (drinken jullie wel genoeg?!) Groetjes,Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gerard en Theo en de rest ik zie dat er hard gewerkt wordt ,de spieren groeien niet vast ,maar liggen jullie op schema wat de plannen waren??
    je ziet steeds vorderingen nog een fijne tijd
    Doei Doei !!
    Tante Marie

    BeantwoordenVerwijderen