donderdag 19 januari 2012

Donderdag 19 januari

Goede morgen allemaal,
Iedereen kijkt met spanning naar de reaktie . Erg leuk.
Vanmorgen werden we gewekt door de wekker van Dick dit was wel een wonder want Jan zijn broer zat er mee te spelen en wilde de wekker op zijn klamboe gooien. Hij gooit hem tegen het touw en land op het hoofd van Dick. Jullie begrijpen wel alle onderdelen op de grond. Waarschijnlijk door de klap liep hij vroeger af. Dus om 5.20 gaat dat ding aan het rammelen. Weet je wat het ergste was Jan had hem onder Mieke haar bed gelegd en Caroliene had even nodig om haar zaklamp en wekker te vinden . Want Caroliene dacht dat het kwart voor 6 was. Gelukkig ging hij vanzelf uit. Erg veel commetaar van iedereen maar een ieder draaide zich om. Gelukkig ging er weer mobiels af om 5.45. Want er zouden eieren gebakken worden door Caroliene en Gwen maar Gwen hoorde niets dus heeft Caroline dit gedaan. Wat dankbaar werk voor haar was . Even nog iets over gisterenavond. Jos en Mieke wilde graag gebruik maken van toilet Jos zat dichterbij dus was eerder. Mieke pakt Jos zijn voeten onder de deur vast waar Jos niet op rekende. Ja wij hebben niet een hele luxe toilet. Met een emmer moeten wij dit doorspoelen. Dus Jos strafte dit direkt af.Want een em,mer moet klaar staan. Jullie snappen wel drijfnat was ze. Han vond het nog niet goed genoeg dus nog een emmer er over heen.
Het werd een heel gevecht en dat binnen in huis. Henk is bezig met een water project dus had Jan besloten dat Mieke niet mee mag doen.
Jan als zorgzame opa heeft heel de vloer gedweild .In deze tussen tijd was de helft naar internet cafe.
Ondertussen hebben Jos en Han even samen op bed gelegen dit doen ze niet op hun eigen bed nee dan wordt het vies.
Daarna hebben ze alle bedden gedraaid. Jullie snappen wel het is hier verre van saai.
Na heerlijk gegeten te hebben is onze groep weer uitgebreid met Martijn. en zijn we op pad gegaan naar Managua.
Han en Rick zijn naar het verste huisje metselen en Kees is staal werk aan het maken bij de kerk voor de andere 2 huisjes.
Jos en Martijn zijn aan het metselen dichtbij de kerk.Ondertussen verzorgen de Jeanine en Mieke de heren van drinken. John rijdt ze heen en weer en regelt gelijk van alles in de bouw.
En zijn ze boodschappen wezen doen bij de pali. Ze gaan lopend heen en kregen onverwacht een gezelschap man die de oren van hun hoofd praten. Ze zijn halverwege maar even bij de jongens aangeland om deze meneer kwijt te raken. Terug nemen ze een taxi zodat ze niet met de boodschappen hoeven te zeulen is arbo technisch niet verantwoord. De vorige dag moesten ze 40 cordeba betalen maar onderhandelen is erg moeilijk als je niet uit kan leggen waar je heen moet.. Nu laten ze 20 cordeba zien en hij nam ze mee.
adios,tot later

14 opmerkingen:

  1. Ha die pa, je kan het klieren ook niet laten hè. Beetje zuinig zijn op je oudste broer hoor.. Gaat het een beetje lekker bij jullie? Zo te lezen wel. We volgen de berichten elke dag, erg leuk weer. Kun je al je eigen mail lezen? of die van Jeanine? Ik lees je antwoord evt. wel.
    Lieve groetjes Els.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jeanine en Kees,
    Het klinkt gek, maar je bent al over de helft van jullie nicatijd, n'weekend en een week buffelen nog maar. Lukt alles een beetje? Helemaal stoer dat boodschappen doen...kippevel denkt ik zo, die eerste keer. succes verder hè.
    ps. kunnen jullie je eigen mail lezen?
    Lieve groetjes Els.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha die ome Dik,
    hou dat mannetje in de gaten hè.. dat is dan je eigen familie die je gaat steunen.. Vooruit maar. Maaruhh die korte broek kan nog best hoor, geen spatader te zien op de foto's. Goed bruin worden, dan mag je hum in Rouveen ook vast een keertje aan.(op een zaterdagmiddag dan, op eigen pad)
    ps. Gerrie lees je mee??
    met een knipoog, liefs Els.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Gerard,
    aangezien jij 5 weken met die grijze man optrekt, bij je bijna familie, en aangezien ik nou lekker aan het typen bent, kan ik jou niet overslaan natuurlijk. Hoe gaat tie? lekker zeker?
    Mis je dien dorre nog een beetje? We lezen weinig over je.. worden verliefde mensen rustiger?? Kan het me maar moelijk voorstellen. Nou de groetjes van Henry en Els hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. sorry, moest zijn: ben je bijna familie...i.p.v bij je

      Verwijderen
  5. Hoi Gerard,
    Ik snap wel dat we jou niet meer in beeld krijgen,
    want eerst kwam je "kop" hier uit de printer rollen,jazeker een heel a4 vol, toen werd je op de muur geplakt, toen waaide je er weer af, en nou ben je weer opgehangen, haha, dan doe je nie veel meer heej !! ´t is bar.
    Nee hoor, we gaan er vanuit dat je nog heerlijk aan het werk ben, het ziet er best uit allemaal.
    Veel succes !! en de groeten maar weer uit lekkerland.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beste Jeanine en Kees,
    Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en we wensen je nog vele gezonde jaren toe.Zo te zien zijn deze bijzondere verjaardag (50!!) niet vergeten en is het denken wij wel heel speciaal om zo ver weg je verjaardag te vieren! Leuk om jullie activiteiten op deze site te kunnen volgen, zo te zien timmeren jullie lekker aan de weg en komt het project wel af. Maar niet te veel werkoverleg...
    God bless you all.
    groetjes Teus, kids en Frederique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heei Gwen,+ de Rest
    Niet verslapen he! Gwen
    hoe is het veder met je?
    vind je het leuk,
    Heel veel suc6 daar en de rest ook
    Jos gedraag je je wel een beetje!!!

    Liefs Anke


    Jos gedraag je!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je ben lekker bezig geweest Jos!
    Maar zo te lezen hebben jullie het allemaal prima naar je zin! Jullie zitten al op de helft.
    Nog suc6 met alle dingen..
    Liefs, Jessica

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat geweldig, alweer een berichtje op de site!!!
    kunnen jullie een keer een close-up foto van Rick op de site zetten? Seth ziet anders niet dat het zijn papa is ;)
    sfeertje is goed, zo te lezen, houwen zo!!

    Werkse, groet Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hola amigo's,

    Elke dag lezen we met veel plezier de blog. Alle foto's worden vergroot want Floortje wil haar kameraden ;) even zien.
    Dames, pak die rakkers maar aan hoor laat niet over jullie heen gooien uh lopen :) Het ziet er allemaal super uit wat jullie met elkaar bewerkstelligen.
    Heel veel plezier met elkaar en de groeten van ons.
    Sebas, Peet, Lotte en Floortje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. marieke en trudie25 januari 2012 om 05:27

    Hoi Mieke,

    We zitten in de nachtdienst en bekijken jullie berichten. Ziet er erg leuk uit. Vooral met de foto's. Veel succes nog voor de laatste week. Lieve groeten Marieke en Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. corrie 17feb.
    hallo suus,
    hoop dat t goed met je gaat.ik kreeg van je collega anja deze
    blog maar ik weet niet of t gaat lukken.heb je nog mensen
    kunnen helpen met de evo-beugels?leuk om alles zo te volgen!
    wens jullie nog een fijne tijd en groetjes uit krimpen.

    BeantwoordenVerwijderen