woensdag 11 januari 2012

ometepe

hallo allemaal


vandaag was het de dag dat wij na ometepe vertrekken. vanochtend om half 10 stond de taxi klaar om ons na de (pont) te brengen. het was een zeer eneverende rit. de rijstijl van de chauffeur was voor somige een rijstijl waarbij van zich zelf vonden dat ze niet eens zo slecht reden. wij gingen er van uit dat wij met een soort van autopont zouden gaan. maar daar aangekomen moesten we op een (pont) waarbij vroeger de soldaten na vietnam gingen.:P zie foto

na ongeveer een uur en kwartier gevaren te hebben kwamen we aan in ometepe. waar er een busje stond om ons na ons hotel te brengen. daar aan gekomen kregen kees en jeanine een eigen kamer. toen wij verder liepen na onze kamer/huisje stond daar een 2 persoon bed en een 1 persoons bed. wij zijn er op dit moment nog niet over uit hoe dat op te lossen.

ondertussen hadden we best wel honger gekregen dus werd het tijd voor een broodje hamburger, na het eten zijn we gaan zonnen en wat gaan lopen.  toen was het tijd voor een biertje wat het vocht gehalte was aardig gezakt.

een warme zeer warme zonnige groet uit ometepe

rarara wat is hier gebeurt??????????????

het interieur van de cruiseboot



aanvoer luiers ometepe
(inverband met overtocht)

adios

in verband met langzame upload nog een bericht met wat foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten