vrijdag 27 januari 2012

donderdag 25 laatstedag

Hoi lieve fam en vrienden.
Wij gaan jullie nu verlaten van de site en hopen D.V. zaterdag weer in levende lijve te ontmoeten.
Vanmorgen hebben we heerlijk uit geslapen tot half 8 en hebben heerlijk van ons ontbijt genoten.
Daarna zijn we allemaal gaan doen waar we zin in hadden Naar de markt of naar de vulkaan en er zijn er nog die in de wijk gekeken hebben voor het werk van volgende week. Henk zijn auto deed het niet zo als het hoorde hij werd veel te warm wij geblust met water maar het mocht niet baten. Wij zijn terug gegaan met de taxi met zijn 6 in een zeer kleine taxi. Zodat we allemaal naar de markt konden. Om 15.30 zijn we naar Managua gegaan om de sleutels te overhandigen aan de gezinnen en de rozen op de deur te boren.

DEZE FOTO IS NOG VAN GISTEREN.


Na de afscheid dienst hebben we met zijn alle buiten de deur gegeten. Na het eten hebben de jongens vuurwerk afgestoken en een ieder de koffer gepakt. Om 4.00 uur hopen we met de bus naar het vliegveld te vertrekken .Rick is nog even pannenkoeken aan het bakken  Je snap het niet maar ze gaan als broodjes over de toonbank..

2 opmerkingen:

  1. Hallo!

    1 uur, 36 minuten en 20 seconden later ben ik weer bij met het lezen :). Maar het was erg leuk om al die berichten te lezen, de foto's te bekijken! Wat een ontzettend mooie huisjes zeg!! Gerard: mooi werk en je hebt het weer helemaal naar je zin gehad denk ik, met het werken met de jongeren! En jeugdleiding... ik ben benieuwd naar je verhalen als je terug komt!
    Wat moeten die mensen daar blij zijn met jullie. Het verbaast me echt wat je in zo'n korte tijd kunt doen! Super dat jullie dat mochten doen daar en Gerard: super dat je nog even door kan gaan! Houd je het nog vol? Doe je ook een beetje rustig aan? Enneh... ik zie van jou niet zoveel foto's :D. Ga eens wat vaker voor de camera hangen!!

    Liefs Elza
    Ps. Ontzettend leuk, zoveel foto's en berichten elke dag bijna!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sluit me bij Elza aan zit iedere keer weer te zoeken naar een glimp van je Gerard maar zie je heel weinig,werk je meer achter de schermen soms?
    Je bent altijd bescheiden maar nu is het wel heel erg.
    Ga gerust een keer voor de camera staan.

    groetjes en liefs je moeder

    BeantwoordenVerwijderen