zaterdag 28 januari 2012

Groep 1 weer thuis

Hallo allemaal

Na een bericht van groep 2 dat ze veilig op bestemming zijn  is hier het bericht dat wij weer veilig in Nieuw-Lekkerland zijn,
Vrijdag morgen liep om 3.15 de wekker af en had iedereen even moeite met het opstaan ,we zouden om 4 uur worden opgehaald door de taxi die ons naar het vliegveld zou brengen.
Natuurlijk was er koffie voor iedereen deze morgen je moet toch wakker worden, ook was er voor iedereen nog iets te eten ,hier is niet veel gebruik van gemaakt.
Inmiddels was de taxi en Henk ook gearriveerd (beide op tijd) en zijn we naar het vliegveld gegaan waar er weer vele bekenden stonden om ons uit te zwaaien.
Na het inchecken en het wegen van de koffers is het dat echt nog iedereen een knuffel geven en door de douane op weg naar huis.
O o wat is afscheid nemen dan moeilijk van mensen die je zo dankbaar zijn maar ja het moet echt een keer.
Na een bak koffie , het vliegtuig in voor een zit van 3 uur en dan begint het ritueel in Housten opnieuw met controleren en nog eens controleren ,hier werd Han er uit gehaald voor een extra koffer controle en hebben we als groep op hem achter de deur zitten wachten na +/- 30 minuten was hij weer bij ons.
Ook treffen we hier twee dames aan die 5 maanden hebben stage gelopen in een ziekenhuis in Masaya op de kinderafdeling die door Anoek van der Belt is opgeknapt met geld uit Nederland, ze vragen of we weten of groep twee nog loopkrukken bij zich heeft dit klinkt ons onbekend in de oren maar als het goed is kunnen ze het zelf vragen.
We moesten in Housten ongeveer 5 uur wachten dus hadden we alle tijd voor het knagen van een pizza punt en het bezoeken van diversen winkels daar,ook zou het mogelijk zijn dat we groep 2 nog zouden treffen dus werd er driftig op de borden gekeken waar en wanneer ze zouden landen zodat we elkaar nog even iets konden vertellen.
Aangezien het vliegtuig vertraging had werd het zeer krap maar is het toch gelukt om even met elkaar te kletsen en op de foto te gaan , tevens heeft Jan-Peter nog even met de dames gepraat over de 30 loop krukken die ze hebben meegenomen  uitgezwaaid door de groep begint de lange zit naar huis terug.

Er is vervolgens veel geslapen in het vliegtuig  en dan gaat het ook wel weer snel, op Schiphol geland werden we verwelkomt door diversen achterblijvers.
Koffers geladen en op naar Verheij om een bakkie koffie drinken, hier heeft Rick nog een dankwoord gesproken  en een gebed voor het goede wat we mochten ervaren uit Gods hand en de voorspoedige thuiskomst.

adios



de mensen die ons uitzwaaien


even in gesprek met dames die 5 maanden stage liepen in ziekenhuis Masaya
                              



Groep 1 en 2 op de foto

Foto uit het vliegtuig





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten