woensdag 18 januari 2012

foto's 17 januari 2012





                                                                                  

19 opmerkingen:

  1. Haaa Josjee,
    Goed bezig,, hahah!
    xx. Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee (O)pa!
    Ziet er goed uit! Zit je weer in de schildersploeg? Tja dat lijkt toch op werken ;-)
    Een hele fijne en mooie tijd gewenst.
    Groetjes van ons Gijsbert, Anita, Lisette & Tamara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lieve Gijsbert,Anita,Lisette en Tamara. Het gaat heel goed hier in Nicaraqua>Veel werk lekkerwarm en gezellige groep,Hoop jullie bij terugkomst meerte mogen vertellenGr Vader en Opa

      Verwijderen
  3. klinkt goed, die verhalen over hardwerkende dames en heren. Goed bezig jullie.
    pfff... dames; applaus voor jullie hor; zo'n end sjouwen met de boodschappen, toppie!! wat jullie allemaal over hebben voor de anderen he, geweldig!!
    mannen, waarderen jullie de vrouwen wel genoeg? regelmatig complimenten geven enzo; dan blijft de verhouding prima ;). Maar andersom mag natuurlijk ook gezegd worden dat de mannen keihard werken. kben trots op jullie.
    papa; ik was vanmorgen al om half 6 bij Corrie; lekker vroeg he. maar ik heb bijna de hele tijd geslapen toen mama aan het werk was.
    we hebben heerlijke erwtensoep van Corrie gekregen..mmh, bij ons wel weer voor, en papa houdt er toch niet zo van, dus die mist het niet;)
    schat, we houden van je!
    dikke kroel van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Pa (Dik),

    Fijn om zo te kunnen lezen wat jullie allemaal beleven! Heel veel succes gewenst met klussen daar, fijn dat jullie zo een handje kunnen helpen!! Hartelijke groetjes van Arno en Bianca, dikke kus van Sanne, Daniëlle en Sjoerd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LieveArnoen Bianca en kinderen. Hartelijk dank voor je mailtje Hetgaat prima met je vader en opaErg gezellig hoop jullieweer snel te zien Gr Opa

      Verwijderen
  5. Leuke foto's!
    Volgens mij ben je nog een stukkie bruiner geworden jos :P
    Liefss

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Liefs, Jessica
      Was ik er vergeten bij te zetten

      Verwijderen
  6. Hé hallo Rick,

    Gefeliciteerd met je moeder, wat leuk om te lezen dat het zo goed gaat bij jullie, en dat jullie zo hard werken.
    o ik moet je nog wat vertellen Rick, die lieve Seth eet op vrijdagavond bij ons. want dan eet Corrie frietjes en dat vindt hij echt heel lekker. een vrijdag komt je lieve zoon weer dus dan weet je al vast wat we eten.
    lieve groet van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo allemaal
    Eindelijk iets van de fam Rehorst. Het lukte ons niet om een berichtje te sturen. Maar hoe is het daar?? Het werk gaat zo te zien wel voorspoedig. Is iedereen nog heel?? Je weet maar nooit met die zoon van ons. Hoe is het weer ? erg warm of is het te doen. Hoe gaat het met de oren van wilmer? Hoe gaat het met caroline en gwendolijne wie zien van die meiden helemaal niet op de fotos alleen maar de oudere dames haha. He caro gedragen de jongens zich nog een beetje.

    Nou de groeten van Fam Rehorst
    ps graag een paar fotos van de jongens, als dat lukt hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Kees en alle anderen van het project,
    Hier in Nederland wil het maar geen winter worden. Hoe gaat het met het lassen? Bij mij gaat het best goed, ik heb complimenten gekregen. Veel voorspoed en succes,
    Angelique MAG 1

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve Jos, Lieve Steven,
    Is het leuk daar het werken? Is het daar gezellig? Koop je nog teenslippers voor mij Jos, ik heb maat 32!
    Ik ben gewoon een beetje ziek, ik kan niet naar school, ik heb geen één keer overgeven dus kreeg van mama chippies. Nu ben ik klaar met typen. Ik mis jullie gewoon een beetje.
    Kusje van Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Miek! Wat een geweldige foto's! Ik zie dat je weer lekker bezig bent! Ik ben nu even bij Anneke want zij is jarig (maar dat wist je ws. wel) Lekker sfeertje binnen in een miezerig NL. Ik weet dat je heel geinteresseerd bent in Dicky en Sunny: dat heb ik ze verteld en je krijgt een likje van ze!

    Veel succes he met alles!

    Liefs,

    Marry

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lieve Mieke,

    Wat leuk dat we je op de foto hebben kunnen zien! Je ziet er erg actief uit! Gaat het allemaal nog een beetje? Ik heb een bijzondere bewondering voor jullie! Ik las dat je weer bijna de weg kwijt raakte. (Wel goed op de borden letten voortaan...) Ik zit nu bij Anneke achter de computer! We hebben daar gegeten omdat ze jarig is...

    Hartelijke groeten, ook van pa

    Ma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi 'Grote" Rick,
    leuk om je af en toe langs te zien komen op de foto's. Het is jammer maar we hebben al een stukadoor gevonden voor op zolder,anders had jij het mooi kunnen doen, daar een beetje oefenen en bij ons in het eggie. We hebben vanavond je lieve vrouw en supergezellige zoon te eten gegeven, men wat kenne die ete zeg!! Het was gezellig!! Werkse daar en we kijken elke dag effe of we je zien!!
    Gr uit de Weth vd Doolstraat

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey allemaal,

    Wij zijn op zoek naar een knappe boeren zeun, zwembroek maat 164 (denkt hij), en ietwat mank lopend. We zien hem eigenlijk niet op de foto's. We gaan haast geloven dat hij daar ergens vakantie zit te vieren ipv hard werken.
    Kunnen jullie hem eens in actie laten zien ?????????
    Nou groetjes en heel veel plezier van,
    De Van Krimpens

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Goeindag zwoegers, lekker bezig zie ik. John; knuppel dr over as't nodig is hee? Zijn het trouwens schilders of schilderessen? Let ff op ome dik, want die is toch kleurenblind? Of komt het niet zo krap? Jeanine en Kees; doe de hartelijke groeten aan de mensen in Managua ( vooral Chi Chi Wha )Dat ze een vrouw van 50 toch zo laten sjouwen.. Geen goed woord voor!! Geertje Spartanus; wat ben je rustig? Tgaat toch wel goed? Al last van "voetschimmel"? Je weet t; Pa Jan lost t wel op toch? Groeten en werksze... nou ga ik legge !!
    Truste.... Henry B.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. voor martijn

    hallo martijn hoe is het met je voet?
    of is die voet een beetje iritant met werken
    we kjkne elke avond naar de foto's
    mar zien jou niet vaak op de foto's
    ben je wel aan het werken of ben je opzichter onder een mongelboom

    groetjes de meerkerkjes

    BeantwoordenVerwijderen